You Don’t Know Me, serial thriller semnat Netflix

You Don’t Know Me – un serial thriller semnat Netflix care te va tine lipit de ecran

Noua obsesie a fanilor thrillerelor sau a celor care adora serialele de suspans, este fara doar si poate You Don’t Know Me. Noua creatie BBC va tine fara doar si poate toti abonatii Netflix cu sufletul la gura.

Aviz deci celor care devoreaza kilograme de popcorn de indata ce un bun serial politist apare la televizor. Sau cand un nou true crime apare pe platforma. Acestia vor adora fara doar si poate You Don’t Know Me.

Este vorba despre adaptarea serialului cu acelasi nume a scriitorului si avocatului Imran Mahmood, aparut in anul 2017.

Serialul urmareste destinul unui barbat acuzat ca a omorat un tanar, care trebuie sa faca fata juratilor sai. Tanarul barbat de culoare nu are nume, dar este numit Hero in genericul serialului. Toate dovezile il acuza- sange sub unghii, dar si urme de pudra gasite pe hainele sale. Dar, neaga cu vehementa toate acuzatiile.

Isi concediaza avocatul in timpul procesului si alege sa tina singur pledoaria sa in fata juratilor. Recital sau este intrerupt de flashback-uri din viata sa dinaintea acestor evenimente si mai ales de amintirile cu iubita sa disparuta, Kyra.

Castingul de la serialul You Don’t Know Me. In castingul acestui serial, care ne duce cu gandul la When They See Us sau Unbelievable, gasim crema tinerei generatii de actori englezi.

Hero este interpretat de catre Samuel Adewymni, vazut deja in Angela Black. Ii da replica sublime Sophie Wilde, actrita si manechin vazauta deja in Eden.

In serial mai joaca si Roger Jean Nsengiyumva (Tomb Raider), Duayne Boachie (100 Streets, Blue Story), Yetunde Oduwole (The First Team), dar si Bukky Bakray (Rocks).

You Don’t Know Me este o creatie originala BBC in colaborare cu Netflix si este difuzat din 5 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *