Still Out of My League: o continuare reușită

Still Out of My League: o continuare reusita pentru comedia romantica italiana

La cateva luni de la filmul Sul piu Bello, Netflix vine cu continuarea trilogiei pentru tinerii adulti, denumit Still Out of My League.

In luna august, abonatii Netflix au putut sa descopere odata cu Still Out of My League aventurile amoroase ale tinerei Marta si a celor doi prieteni ai sai, Jacopo si Federica. Marta, suferind de mucoviscidoza decidea sa renunte la aplicatiile de dating pentru a-si intalni marea iubire. Se intalneste cu atragatorul Arturo insa i se pare ca o relatie cu el este prea frumosa sa fie adevarata. Un an mai tarziu de la aceasta intalnire incepe Still Out of My League.

Aflam ca Marta s-a despartit de Arturo. Mai decisa ca niciodata sa intalneasca marea iubire, din cauza bolii de care sufera, Marta intra intr-o relatie cu Gabriele, un artist cu viitor promitator. Totul pare sa mearga ca pe roate pentru Marta insa boala nu uita sa progreseze si, singura sa sansa de supravietuire ramane o grefa pulmonara. In timp ce Gabriele isi ia zborul spre Paris pentru mai multe luni, Martei nu ii ramane de ales decat sa astepte un donator compatibil…

In ciuda umbrei de boala care planeaza asupra umerilor lui Marta, Still Out of My League este similar cu prima parte. Cu alte cuvinte, o comedie sentimentala cu alura de feel good movie. Totul se invarte in jurul personajului principal, Marta, o tanara optimista si vesela, in ciuda faptului ca este condamnata la moarte. Prirtenii sau din copilarie, Jacopo si Federica sunt alaturi de ea atunci cand are nevoie dar si pentru a asigura latura comica a filmului.

Daca ti-a placut prima parte a filmului, atunci Still Out of My League nu te va dezamagi. Trioul compus din Ludovica Francesconi, Gaja Masciale si Jozef Gjura (Marta,Federica si Jacopo) este la fel de simpatic si amuzant si nou-venitul, Gabriele (Giancarlo Commare) se integreaza de minune in tablou. Urmeaza ultima parte a trilogiei, curand…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *