Netflix – serialele la care ne putem uita în această lună

Vrei sa stii care sunt serialele la care te poti uita luna asta pe Netflix, asezat comod sub patura sau plapuma, cu o ciocolata fierbinte in mana? Vei afla in cele ce urmeaza.

Sezonul 1 de la Demon Slayer. Poate sa fie vazut incepand cu data de 1 noiembrie pe platforma. Ocazia ideala pentru fanii manga de a descoperi sau de a se scufunda din nou in cel mai frumos univers al lui Tanjiro Kamado, care incearca cu disperare sa gaseasca un remediu pentru a permite surorii sale transformata in demon, sa regaseasca forma sa umana.

Narcos, Mexico, sezonul 3. Sezonul 3 care a aparut in 5 noiembrie pe Netflix va fi si ultimul. Acest ultim sezon se va derula in anii 1990 in timp ce razboiul contra drogurilor este in plina desfasurare.

Riverdale, sezonul 6. Din 17 noiembrie, fanii inraiti ii pot regasi pe Archie, Jug, Betty si Veronica in primul episod din sezonul 6.

Christmas Flow. Pentru ca nu este niciodata mult prea devreme pentru a intra in atmosfera Craciunului, Netflix incepe cu programul pentru Craciun inca din luna noiembrie. Dupa Dash& Lily de anul trecut, de data aceasta este vorba despre un serial francez, care ne prezinta o poveste de dragoste improbabila, dar care ne va surprinde, fara doar si poate.

Hellbound. Fictiunile coreene sunt din ce in ce mai populare pe Netflix. Si dupa Squid Game sau My Name, este vorba de aceasta data despre o fictiune fantasy care apartine creatorului celebrului The Last Train For Busan. Hellbound se desfosoara intr-o varianta a pamantului unde creaturile apar de pe o zi pe alta pentru a duce locuitorii sai in Infern. Un program terifiant, dar palpitant, care apare pe platforma in 19 noiembrie.

Oare care va deveni preferatul tau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *