Netflix – Serialele de Crăciun pentru o seară magică

Odata ce sarbatorile de sfarsit de an isi fac in sfarsit aparitia, nimic nu este mai frumos si mai reconfortant decat sa te uiti la un serial de Craciun. Iata care sunt programele disponibile pe Netflix.

Home For Christmas

Este primul serial de Craciun creat de catre Netflix! Home For Christmas este un serial care o urmareste pe Johanne, care satula sa fie mereu singura de Craciun, la masa alaturi de familie, anunta familia ca are un iubit, un lucru care nu este insa adevarat. Are deci 24 de zile pentru a-si gasi un iubit.

Iubesc absolut seria!!! Urăsc faptul că a fost anulat. Am impresia că de fiecare dată când îmi place cu adevărat un serial, acesta este anulat. Este atât de real. Abordează viața de zi cu zi a oamenilor singuri din lume. Este foarte interesant să urmărești cum se desfășoară totul la televizor. Johanne, personajul principal, a jucat foarte bine. Nu sunt sigură că am mai văzut-o pe marele ecran până acum, dar cu siguranță o voi căuta în filmele viitoare. Acestea sunt lucruri pe care oamenii trebuie să le vadă pe ecran. Cu toate că este un film de televiziune, este ușor de înțeles. Ei bine, o parte din ea! Cu siguranță te va lăsa cu mintea spulberată și vei căuta mai mult din care nu vom avea parte datorită anulării.

Dash & Lily

In timp ce se plimba in libraria sa preferata, Dash, un baiat solitar, descopera un jurnal intim cu indicatii. A fost pus acolo de catre Lily, o tanara dinamica, mare fan Craciun care n-a cunoscut niciodata iubirea si care spera ca isi va gasi pe cineva.

Ceea ce ar fi putut fi pierdut într-un film festiv de 90 de minute se dovedește a fi o serie de opt părți inteligentă, atentă și sinceră. Merită foarte mult timp pentru a dezvolta și investiga aceste personaje. Este un concept interesant, care a fost valorificat prin conceptele „întâlniri în întuneric”, „dragostea este oarbă”, ale reality show-urilor de televiziune. Doi oameni care se cunosc și se îndrăgostesc, fără să se întâlnească vreodată. Situațiile în care se află, trăind întâlnirile și viețile celorlalți, sunt atât interesante, cât și un deliciu vizual. Este un serial care poate fi vizionat în orice moment al anului, dar este o necesitate pentru nopțile de sărbătoare alături de cei dragi și de familie.

Christmas Flow

In acest nou serial pentru Craciun, de origine franceza, Lila este o jurnalista cu un caracter foarte frumos. Se intalneste din intamplare intr-un magazin cu Marcus, un celebru rapper acuzat de misoginism. Totul pare sa ii separe sau opuna, dar magia Craciunului opereaza…

„Christmas Flow” este o producție Netflix nou-nouță din Franța. Nu știa la ce să se aștepte, dar sinopsisul era atrăgător. După cum s-a dovedit, distribuția este fermecătoare, iar povestea este strălucit de inteligentă. Mi-a plăcut cum emoțiile se schimbă ca într-un rollercoaster ride și, de fapt, este vorba despre depășirea prejudecăților și deschiderea pentru dragoste. Acest lucru face ca mini-seria să fie o alegere perfectă pentru vizionarea de Crăciun! Poate vă amintiți de Shirine Boutella din „Lupin”, care o interpretează pe minunata „Lila”. Personajele sunt foarte bine desenate și m-am bucurat de implementarea inteligentă a feminismului care a mers prost.

Merry Happy Whatever

Cu ocazia sarbatorilor de sfarsit de an, Emmy se intoarce la tatal sau alaturi de iubitul sau, Matt. Acesta isi va da repede seama ca este foarte diferit de Don Quinn, un fost militar care a devenit un ofiter de politie. Dar ai nevoie de foarte multe lucruri pentru a-l intimida pe Matt, care este foarte decis sa faca parte familie.

Bine, oamenii au menționat pista de râs, așa că nu o voi face, dar stând aici încercând să îmi dau seama de ce pare familiar, m-a lovit! Acesta este stilul Disney pre adolescent TV show format pentru adulți pe care nimeni nu a vrut. Stilul de filmare de filme online gratis, replicile jenante, pista de râs, scenarii, este un spectacol de comedie Disney tweety! Cred că încearcă să umple un gol ???? Pentru cei care au depășit vârsta emisiunilor Disney pentru adolescenți. Cel puțin nu este super întunecat și angoasat, așa că yay cred? Dacă aveți nevoie să pierdeți timpul și doriți ceva care nu are absolut nici un impact la nimic altceva decât la timp, ar putea fi mai rău.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

Benjamin Bradley, un arhitect de interior si decorator este obsedat de sarbatorile de sfarsit de an. Este determinat sa raspandeasca magia in aceasta perioada si vrea sa perpetueze traditiile ajutand comunitatile sau familiile care au nevoie de o renovare in 24 sau 25 decembrie.

Spectacolul este drăguț și este o idee excelentă. Cu toate acestea, familiile care au fost alese, uneori, au ratat cu adevărat ținta. Acesta ar fi fost un concept extraordinar pentru familiile nevoiașe. Nu-mi vine să cred că acesta nu a fost scopul unei emisiuni de transformare de Crăciun! Dezamăgit că acest spectacol nu a făcut mai mult bine pentru cei care meritau…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *