Madres Paralelas, noul film al lui Pedro Almodovar

Pedro Almodovar se reintoarce in forta. Este vorba de colaborarea cu numarul 7 dintre Pedro Almodovar si Penelope Cruz. Si, cineastul ii ofera acesteia un rol magnific intr-un film care este la fel de magnific.

Madres Paralelas – destine incrucisate

Dupa autoportretul din Dolor y Gloria in care Penelope Cruz interpreta rolul de mama fictiva pentru Pedro Almodovar, cineastul isi regaseste actrita fetis pentru filmul Madres Paralelas. Comediana interpreteaza rolul lui Janis, o fotografa care ramane insarcinata in mod accidental si decide sa isi creasca fiica, pe Cecilia, de una singura. La maternitate, se imprieteneste cu Ana, o adolescenta care da, la randul ei, nastere unei fetite.

Fiecare din cele doua isi vede mai departe de viata insa pastreaza contactul, vorbesc din cand in cand. Atunci cand Janis i-o prezinta pe Cecilia tatalui sau biologic, Arturo, acesta din urma este convins de faptul ca fetita nu este al lui.

Janis decide sa faca un test pentru a se asigura de faptul ca Cecilia este fiica ei care ar fi putut fi schimbata din neatentie cu fiica Anei. La scurt timp de la aflarea rezultatuliui Janis afla o veste teribila despre prietena sa. Madres Paralelas debuteaza cu doua povesti care se incruciseaza. Chiar daca nu ascunde gravitatea povestii, mai ales atunci cand abordeaza subiecte mai delicate cum este moartea sau violul, Pedro Almodovar propune o opera solara, punand in evidenta apropierea dintre cele doua mame.

Magia lui Pedro Almodovar

Rare sunt lung-metrajele in care spectatorul spera ca personajelor pe care le urmareste cu interes sa le mearga totul bine. Este cazul majoritatii filmelor oferite de Pedro Amodovar care reuseste sa extirpeze complet publicul de lumea reala, pansand ranile protagonistilor cu o iubire care iese dincolo de ecran.

Madres Paralelas este un film mare, al unui realizator celebru. Melodrama subtila si politica, acest lung-metraj va fi urmarit cu interes de la inceput pana la sfarsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *