Cele mai așteptate Blockbustere ale anului 2022

In 2022, numeroase filme vor fi lansate in cinematografe. Super-eroi, ucigasi in serie, asasini nemilosi, dinoazauri…iata o lista cu cele mai asteptate blockbustere ale anului 2022.

Scream
Pe data de 12 ianuarie, saga Scream revine in forta, cu a cincea parte a celebrului film. In aceasta parte vom vedea un nou ucigas arborand masca lui Ghostface si instituind teroare in linistitul orasel Woodsboro. Si, acest asasin pare determinat sa scoata la iveala numeroase secrete sumbre din trecut. crime care o vor determina pe Sidney sa vina in ajutorul acestor tineri care, la fel ca si ea, in urma cu 25 de ani, sunt urmariti de acest asasin nemilos.

Moonfall
In timp ce o forta misterioasa se indreapta cu viteza spre Pamant, cu un impact care risca sa elimine orice urma de viata, Jo Fowler, o fosta astronauta, este de parere ca este in masura sa impiedice aceasta catastrofa sa se produca. Insa, doar doua persoane cred in vorbele sale…

Top Gun: Maverick
Din cauza pandemiei, lansarea filmului Top Gun: Maverick a fost amanata de mai multe ori. Cu Tom Cruise in rolul lui Pete Mitchell, avand sarcina de a forma tinerii in cadrul scolii Top Gun, care se arata la fel de arogant si de provocator ca in tinerete, filmul se va bucura fara indoiala de succes.

Jurassic World: Dominium
Acest blockbuster promite sa continue explorarea dinozaurilor dincolo de parcurile de atractii si ii include direct in lumea reala. Unde merg, fara indoiala, vor provoca haosul.

Black Adam
Conform trailerului, Black Adam revine dupa mai multe milenii petrecute in captivitate. Aceasta fiinta extrem de puternica, dotata cu puterile celor sase zei egipteni promite ca nimeni nu il va opri de acum inainte.

The Flash
The Flash se va inspira din povestea cunoscuta sub numele Flashpoint in care un super-erou foloseste o viteza ireala pentru a calatori in timp pentru a impiedica uciderea mamei sale. Insa, experienta sa provoaca o serie de evenimente neasteptate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *