4 Drame coreene pe care să le descoperi pe Netflix

Seoul este extrem de in voga in ultima vreme! Din ce in ce mai populara, cultura sud-coreeana se impune pana la noi, mai ales datorita celor mai interesante propuneri Netflix.

Dupa ce te-ai lasat tentat de fenomenele K-Beauty sau K-Pop, poti descoperi acum dramele coreene, serialele care fac furori in celalalt colt al globului.

In Occident, dramele coreene sunt cele care scapa putin cate putin de prejudecati si se impun drept un gen foarte apreciat de fani.

Crash Landing on You. In timpul unui accident de parapanta, mostenitoarea sud-coreeana Yoon Se-ri aterizeaza intr-o zona demilitarizata din Coreea si se intalneste cu un ofiter din armata nord -coreeana. In ciuda diferentelor dintre ei, cei doi protagonisti se vor indragosti unul de altul.

Itaewon Class. Dupa ce a vrut sa razbune moartea tatalui sau cauzata de mostenitorul unuia dintre cele mai mari firme sud-coreene, Park Saeoryi este trimis in inchisoare. Cativa ani mai tarziu isi deschide propriul sau restaurant cu o singura idee in minte- sa distruga firma si presedintele responsabili cu nefericirea sa.

My Holo Love. Suferind de o bola care nu il lasa sa recunoasca fetele, Han So Yeon se indeparteaza din ce in ce mai mult de lumea din jur. Dar, pentru munca sa trebuie sa incearca un nou program holografic, o inteligenta artificiala vizibila cu ochelari foarte inovatori. Va crea o legatura afectiva cu acest program care devine salvatorul sau.

O drama care ne face sa ne punem intebari cu privire la viitoarea noastra relatie cu virtualul.

Romance is a bonus book. O fosta redactoare acum in somaj isi falsifica CV-ul pentru a gasi de munca. Se intalneste cu un scriitor tanar, genial de care se va indragosti, luand nastere cea mai speciala si mai tandra poveste de dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *